Bæredygtig undertøj, hele vejen igennem!

Jeg har i samarbejde med senze.dk, modtaget dette vildt smukke sæt undertøj, som jeg har lovet at teste og give min mening omkring, derfor er dette blogindlæg reklame, men dog min helt ærlige mening.
Hos senze.dk ønsker de at bidrage til en verden, der passer på naturen, fremfor at gøre skade på den.

“Vi mener, at både mennesker, dyr og vores planet skal behandles ordentligt i denne proces, og vi forsøger at gøre vores for at fremme en bæredygtig udvikling i verden” – senze.dk .

Undertøjet jeg har modtager er deres smukke Lima sæt (Lima Bralette og Lima Blondetrusse). Det er efter min mening, det mest behagelige sæt jeg til dato har ejet, og så sidder det bare helt perfekt. Især i den her tid hvor min gravide krop godt kan blive lidt irriteret af bøjle bh-er og alt for stramt undertøj, er dette sæt HELT PERFEKT! Sættet er fremstillet i 100% veganske og bæredygtige materialer, og er samtidig OEKO-TEX certificeret samt fremstillet helt uden brug af giftig kemi – WHATS NOT TO LIKE!
Kvalitetsmæssigt føltes det super godt. Jeg har ikke haft sættet så længe, men jeg vil mene at det er et sæt som ikke vil blive fnullert (is that even a word???) og grimt at se på, selv efter mange vaske.

“At handle hos Senze.dk er en helhedsoplevelse, og vi bestræber os på at være grønne gennem hele processen, og vi er derfor en CO2 neutral hjemmeside. Det er vigtigt for os, at vi udelukkende benytter materialer, der ikke fremstilles på bekostning af vores planet. Derfor sender vi altid pakker i bæredygtig emballage, der fremstillet på danske fabrikker såsom bioplast, der er lavet af sukkerrør eller æsker fremstillet af kraftigt papir, der er FSC-certificeret” – senze.dk .

Prisen for overdelen er 495 dkk – direkte link her.
Prisen for underdelen er 295 dkk – direkte link
her.
Dette er selvfølgelig i den dyre ende hvis man sammenligner det med “almindeligt” undertøj, men jeg syntes personligt at man får super meget for pengene her! – Altså både lækkert, holdbart, behageligt og ikke mindste bæredygtigt undertøj!

Søde senze.dk syntes at alle skal have muligheden for at iklæde sig bæredygtigt, og de giver derfor hele 20% på deres shop!
Du skal blot benytte dig af koden “MIA20” når du handler hos dem!

Udover dette lækre sæt – føre senze.dk også mange andre lækre sager.
Både hud,- hår,- og kropspleje, tøj og accessories – alt sammen af bæredygtige materialer!

Du kan følge med hos Senze på deres instagram .

XOXO Mia.

Written by

Mia Meier ♡ 27 y Mom to Emmily Maluna ♛ Influencer • Ambassador Denmark ✩ Currently in Spain

Skriv et svar