Test af Australien Bodycare♡

Har i prøvet Australian Bodycare produkterne før? Det har jeg, og det er ingen hemmelighed at jeg har en kæmpe svaghed for dem!

Nu har de lanceret to nye produkter, og dem har jeg været så heldig at fået lov at teste!


Australian Bodycare – Body lotion, 129kr.

Denne bodylotion er simpelthen for lækker. Nu her hvor vejret er ved at skifte og det bliver koldt udenfor, så er det vigtigt at have en god lotion, som er fugtgivende og kan holde huden blød og resten af dagen, og der er den her altså bare blevet et must hos mig. Jeg bruger den hver dag efter badet, og den trænger hurtigt ind i huden, hvilket gør den super nem at bruge til de, nogengange, lidt stressede morgener. Den er fri for parabener og indeholder i stedet for Tea Tree Oil.

Australian Bodycare – Facetonic, 99kr.
Som i sikkert allerede ved er det jo super vigtigt at rense sin hud hver dag for at undgå urenheder. Min hud har i længere tid haft tendens til at være ret skinnende, hvilket kan være enormt træls! Har faktisk prøvet mange forskellige produkter det seneste stykke tid, for at finde noget der kunne hjælpe på det, men desværre har intet rigtig kunne hjælpe ordenligt på det. For noget tid siden begyndte jeg så at prøve med denne tonic i håb om at den var min redning, og det må siges at have hjulpet! Hver morgen og aften vasker jeg ansigtet med en ansigtsrens og varmt vand, derefter bruger jeg denne facetonic og når den er tørret ind i min hud påføre jeg tilsidst en ansigtscreme (australian bodycare facecream). Man skal næsten prøve den for at kunne forstå hvor enormt lækker ens hud føltes bagefter. Jeg kan se en ret stor forskel på før og efter jeg begyndte at bruge denne facetonic, og min hud er langt fra så skinnende som den var før. Faktisk så holder min make-up også bedre og den bliver ikke “fedtet” at se på i løbet af dagen.
Det eneste “minus” ved denne facetonic er at den har en lidt speciel duft lige når man påføre den. MEN den duft går dog heldigvis hurtigt væk igen. Dette produkt er klart min favorit fra Australien Bodycare.

Australian Bodycare – Face Cream, 129kr.
Ansigtscremen her var jeg ærligtalt lidt skeptisk overfor i starten da jeg begyndte at bruge det. For som jeg skrev ovenover, havde min hud det med at være ret skinnende, og da denne ansigtscreme er en smule tyk, følte jeg enlig bare det blev værre. Jeg droppede den så faktisk, men da jeg så efterfølgende begyndte at bruge Australian Bodycare Facetonic og jo skulle finde en ansigtscreme at komme på efter tonic, så valgte jeg at give cremen et forsøg mere. Jeg ved ikke om det er fordi min hud bliver renset så grundigt af facetonic inden jeg påføre cremen, eller hvad der gør det, men i hvert fald bliver min hud nu slet ikke fedtet af cremen mere! Så et godt tip ville bestemt være at bruge denne og Australian Bodycare Facetonic sammen.

Australian Bodycare – Pure Oil, 119kr.
Denne her lille olie er intet mindre end genial! Den kan bruges stort set til alt! Man kan enten tilsætte et par dråber i sine andre produkter, både shampoo, balsam og cremer, man kan bruge den i fod- eller karbad, eller man kan komme en småle på en vatpind og komme det direkte på et irriteret område eller urenheder på huden. Utroligt man kan lave et produkt der er godt for så meget ikk? :D. Da jeg har extensions i, bruger jeg den ikke i min shampoo og balsam, jeg har nogen helt bestemte produkter jeg bruger til mit hår. Men i mine cremer og fodbad bruges den flittigt! Og det er ikke kun mig der er glad for den herhjemme. Emmily får nemlig et par dråber i hendes badekar når hun er i bad, og hun er lige imponeret hver gang over hvor blød hun er.

NU TIL DE NYE PRODUKTER I AUSTRALIEN BODYCARE FAMILIEN!

Australian Bodycare – Facemask, 149kr.
Denne ansigtsmaske er lerbaseret og er med Tea Tree Oil og sandeltræ-nøddeskaller, som efterlader huden blød og man har virkelig en følelse af at ens hud er fuldstændig afrenset. Jeg bruger den tit om aftenen inden jeg går i seng. Jeg kommer simpelthen bare masken ovenpå min make-up, lader den sidde på i 10 minutter og skyller den af med varmt vand, hvorefter jeg bruger Australian Facetonic og Facecreme, og wupti – huden føles helt clean!

Australian Bodycare – Body Scrub, 139kr.
Body Scrub er noget jeg har stående inde i badet. Det er nemmest at bruge den når man alligevel er i bad, og så kan man få den smurt godt ud over hele kroppen. Denne scrub renser det øverste lag i huden fri for døde hudceller og det kan mærkes! Altså ikke på den der “føj hvor ubehageligt-måde”, men fordi man virkelig føler at man har helt nyt hud bagefter. Jeg har også fundet ud af at den er super effektiv til at forebygge tør hud her i den kolde tid, da den faktisk fugter huden enormt meget. Herhjemme er den et kæmpe hit hos både mor og far.

Som i nok kan fornemme, er jeg stor fan af disse produkter, både pga. deres virkning og bestemt også fordi de faktisk er til at købe for penge. De er i hvert fald blevet fast inventar herhjemme.
I kan læse meget mere omkring produkterne og hvad de præcis indeholder her: https://australian-bodycare.com eller besøge deres Instagram account hvor i også kan få et stort indblik i alle de andre produkter de forhandler.


​Xoxo Mia ♡

Written by

Mia Meier ♡ 27 y Mom to Emmily Maluna ♛ Influencer • Ambassador Denmark ✩ Currently in Spain

Skriv et svar